Tuinkantoren

Tuinkamer 1.png

Duurzame tiny houses & tuinkantoren

Werken van thuis   |   Maatwerk   |   Co-creatie

Peeters Jef bv is the place to be om het tuinkantoor van je dromen tot leven te brengen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe woonst, een kantoor in je tuin of een extern gastenverblijf, we've got you covered.

Thuiswerk is here to stay. En dat is maar goed ook, want naast een (gedeeltelijke) oplossing van het fileprobleem, zorgt het ook voor een aangenamere balans tussen je werk en je privéleven. 

Een eigen tuinkantoor doet hier nog een schepje bovenop. Werk in alle rust aan je projecten of ontvang klanten in de unieke setting van je eigen tuin. 

 

Voor het ontwerp van het tuinkantoor hanteren wij dezelfde werkwijze als bij het tiny house waardoor je kantoor een afspiegeling zal zijn van jouw noden en wensen.

Via een uniek co-creatieproces ontwerpen we in samenspraak jouw nieuwe tuinkantoor dat voldoet aan jouw noden en wensen. 

Zoek je een duurzame oplossing om gasten te huisvesten?

Heb je behoefte aan een tuinkantoor waar je in alle rust kan werken?

Zoek je een woon- of werkplek die ecologisch en kwalitatief is?

Een tuinkantoor biedt een antwoord op al die vragen. Zet vandaag nog de eerste stap naar een leven op jouw voorwaarden en neem contact met ons op voor informatie op maat.

Tiny Houses

TH003.jpg
Bewust klein wonen   |   Op jouw maat    |   Co-creatie    |    Kwalitatief

Elk tiny house is een unieke creatie dat de persoonlijkheid en de unieke behoeften van de eigenaar weerspiegelt.

Een tiny house is een haalbare droom voor iedereen die op zoek is naar persoonlijk comfort, minder bezittingen en meer connectie met de natuur. Minder huis betekent meer genieten.

 

Kiezen voor een tiny house is kiezen voor een duurzame manier van leven. Je maakt deel uit van een community en wij zijn daarin graag de verbindende factor. Je wil meer verbinding met de natuur om tot rust te komen. Je ziet het grootste in het kleine. Je droomt van een plek die écht bij je behoeften past.

 

Zet vandaag nog de ​eerste stap naar een leven op jouw voorwaarden!

Voordat je helemaal volgens jouw (voor)waarden kan gaan leven, wonen of werken, moet je heel wat dingen beslissen en uitzoeken. 

 
Hoe wil je dat je tiny house of tuinkantoor eruitziet, zowel vanbinnen als vanbuiten?

Hoe maak je het milieuvriendelijk? Kan het off grid?

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen starten met bouwen?
 

En dat is exact waar onze wegen elkaar kruisen. Je kan bij Peeters Jef bv terecht voor antwoorden op al je grote vragen over je kleine huis. 

Ben je klaar om een volgende stap te zetten? Neem contact op voor een verkennend gesprek.

Blijf op de hoogte, schrijf je in op onze nieuwsbrief

Bedankt voor de inzending!

Praktisch

Levertijd

Indien goed gepland is het mogelijk voor ons om jouw tiny house of tuinkantoor op drie maanden tijd te bouwen.

 

Hou er echter rekening mee dat we onze planning op voorhand maken. Daarom raden we aan om zeker zes maand op voorhand je verkennend gesprek aan te vragen. Dat kan telefonisch via +32(0)477 61 38 64 of via een mailtje naar peeters.jef@skynet.be.

Co-creatieproces

We werkten een co-creatieproces met vijf fases uit zodat het uitdenken, vormgeven en bouwen van je tiny houses een duidelijk parcours volgt. Het helpt jou om te focussen en je ideeën scherp te stellen.

 

Van onze kant kunnen wij je daardoor helder en gericht advies geven bij elke belangrijke beslissing.

Trailers

Wij verkiezen tiny houses te bouwen die de 3,5 ton niet overschrijden om steeds in orde te zijn, zowel op vlak van wetgeving als wat betreft de draagkracht van een trailer. Naast trailers behoren demonteerbare funderingen op schroeven ook tot de mogelijkheden.

 

Wij informeren je hier graag over zodat je bewust kan kiezen voor de fundering die het beste bij je noden aansluit.

Budget

We adviseren je om een budget van 60.000 euro vrij te maken als je een kwalitatief tiny house wil laten bouwen. De prijs ligt iets lager voor een casco tiny house of een tuinkantoor. Kies je voor hoog ecologische materialen en speciale afwerkingen, dan stijgt ook de prijs. Dat bepaal jij zelf.

 

Wij zijn hierover steeds zeer transparant en bespreken tijdens een verkennend gesprek graag jouw wensen en de daarbij te verwachten prijskaartje.

Blijf op de hoogte, schrijf je in op onze nieuwsbrief

Bedankt voor de inzending!