Over ons

Hout bewerken is vakmanschap

Jef Peeters is uw ambachtsman wanneer u houtprojecten op maat heeft zowel voor interieur als exterieur. Hij zet zijn passie voor hout en zijn expertise in voor architecten, tuinarchitecten, interieurontwerpers, schrijnwerkerijen alsook voor u als particulier.

Vertrekkend vanuit uw idee denkt Jef Peeters met u mee en realiseert hij in eigen atielier te Schoten of op verplaatsing uw houtproject.

Een greep uit de mogelijkheden en tal van realisaties:

  • ronde, houten kolommen als alternatief voor staal of beton, maar dan esthetischer,

duurzamer en ecologischer

  • tuinhout: meubels, poorten, terrassen, afscheidingen, ..

  • carports, pergola, ...

  • terrassen in geperste bamboeplanken

Aarzel niet om contact op te nemen met Jef Peeters en uw ideeën met hem te delen.

Wie is Jef Peeters?

Jef Peeters begon zijn houtbewerkingsbedrijf in 1991 te Westmalle. Na 16 jaar groei en uitbreidingsnoden deelde hij het bedrijf op en startte een productie-eenheid in Noorwegen. 

Een rijke ervaring bleek. Want in Noorwegen leerde Jef Peeters de verschillen in bedrijfscultuur en houttoepassingen kennen. Op de Vlaamse vakkennis mag men best trots zijn. De Scandinavische landen hebben zeker de nodige competenties in huis én hebben een voorsprong op gebied van duurzaam bouwen, maar naar wat afwerking, nieuwe toepassingen en innovatieve technieken betreft, scoort Vlaanderen beter. Onze ondernemers tonen opvallend meer gedrevenheid en motivatie, wat ervoor gezorgd heeft dat Jef Peeters koos om de productie, na 6 jaar in Noorwegen, opnieuw naar België te brengen.Sindsdien produceert Jef Peeters zijn houttoepassingen in eigen atelier te Schoten.