Tuinkantoren

Tuinkamer 1.png

Duurzame tuinkantoren

Werken van thuis   |   Maatwerk   |   Co-creatie

Peeters Jef bv is the place to be om het tuinkantoor van je dromen tot leven te brengen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe woonst, een kantoor in je tuin of een extern gastenverblijf, we've got you covered.

Thuiswerk is here to stay. En dat is maar goed ook, want naast een (gedeeltelijke) oplossing van het fileprobleem, zorgt het ook voor een aangenamere balans tussen je werk en je privéleven. 

Een eigen tuinkantoor doet hier nog een schepje bovenop. Werk in alle rust aan je projecten of ontvang klanten in de unieke setting van je eigen tuin. 

 

Voor het ontwerp van het tuinkantoor hanteren wij dezelfde werkwijze als bij het tiny house waardoor je kantoor een afspiegeling zal zijn van jouw noden en wensen.

Via een uniek co-creatieproces ontwerpen we in samenspraak jouw nieuwe tuinkantoor dat voldoet aan jouw noden en wensen. 

Zoek je een duurzame oplossing om gasten te huisvesten?

Heb je behoefte aan een tuinkantoor waar je in alle rust kan werken?

Zoek je een woon- of werkplek die ecologisch en kwalitatief is?

Een tuinkantoor biedt een antwoord op al die vragen. Zet vandaag nog de eerste stap naar een leven op jouw voorwaarden en neem contact met ons op voor informatie op maat.

Blijf op de hoogte, schrijf je in op onze nieuwsbrief

Bedankt voor de inzending!

Praktisch

Levertijd

Indien goed gepland is het mogelijk voor ons om jouw tuinkantoor op drie maanden tijd te bouwen.

 

Hou er echter rekening mee dat we onze planning op voorhand maken. Daarom raden we aan om zeker zes maand op voorhand je verkennend gesprek aan te vragen. Dat kan telefonisch via +32(0)477 61 38 64 of via een mailtje naar peeters.jef@skynet.be.

Co-creatieproces

We werkten een co-creatieproces met vijf fases uit zodat het uitdenken, vormgeven en bouwen van je tuinkantoor een duidelijk parcours volgt. Het helpt jou om te focussen en je ideeën scherp te stellen.

 

Van onze kant kunnen wij je daardoor helder en gericht advies geven bij elke belangrijke beslissing.

Budget

We adviseren je om een budget van 60.000 euro vrij te maken als je een kwalitatief tiny house wil laten bouwen. De prijs ligt iets lager voor een casco tiny house of een tuinkantoor. Kies je voor hoog ecologische materialen en speciale afwerkingen, dan stijgt ook de prijs. Dat bepaal jij zelf.

 

Wij zijn hierover steeds zeer transparant en bespreken tijdens een verkennend gesprek graag jouw wensen en de daarbij te verwachten prijskaartje.

Blijf op de hoogte, schrijf je in op onze nieuwsbrief

Bedankt voor de inzending!