top of page

Welkom in onze webshop

 ** CRAZY ACTIE ** 

We zijn in een zotte bui!

(wat wil je, met al die regenbuien van de laatste tijd...)

 

Speciaal voor jou, omdat jij nu onze website bezoekt, hebben we een cadeau.

Gebruik actiecode "ZOTTEBUI" bij het afrekenen om je krukje in gemixt hout nu tijdelijk aan € 96 aan te schaffen i.p.v. € 176.

We weten niet wanneer deze zotte bui (en zotte actie) verdwijnt, dus twijfel niet te lang want dan kaapt iemand anders jouw favoriete krukje misschien wel weg 🙈.

Van de samengestelde krukjes worden nooit twee dezelfde exemplaren gemaakt. Ze worden namelijk in ons atelier met de hand samengesteld. De webshop wordt, naargelang onze productie, regelmatig aangevuld met nieuwe krukjes.

 

Volg ons via Instagram of Pinterest om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe ontwerpen.

Welk wordt van jou?

Pssst... ze zijn ook leuk om cadeau te geven! 

JP202_edited_edited.jpg

Bestellen en betalen

Online bestellen en betalen kan makkelijk en veilig via het winkelmandje.

Ondervind je toch problemen? Stuur een mailtje naar info@peetersjef.be, Jef of Dorien helpen je graag verder.

Het verhaal en ontstaan

Minimalistisch   |   Sterk & Duurzaam  |   Scandinavisch Design   |  Eigen Ontwerp

 

Elk stukje resthout krijgt een nieuw leven en wordt met vakmanschap omgetoverd tot een prachtig krukje dat een echte eyecatcher is in elk interieur.

Wat maakt onze krukjes zo speciaal? Ten eerste, hun unieke karakter. Elk krukje heeft zijn eigen verhaal, met natuurlijke houtnerven die de authentieke schoonheid van massiefhout weerspiegelen. Door de samenstelling van verschillende houtsoorten, zijn geen twee krukjes hetzelfde, waardoor je een echt one-of-a-kind meubelstuk in huis haalt.

Krukje +47 afmetingen.png

Daarnaast zijn onze krukjes niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook stevig en duurzaam. Het resthout dat we gebruiken, is zorgvuldig geselecteerd en bewerkt om ervoor te zorgen dat elk krukje lang meegaat. Ze zijn perfect geschikt als extra zitplaats, bijzettafeltje of zelfs als een decoratief element om je favoriete plant of boek op te plaatsen.

Door een krukje van ons te kopen, draag je niet alleen bij aan een duurzamere wereld, maar heb je ook een uniek en kwalitatief meubelstuk dat lang meegaat. Het is een investering in zowel stijl als verantwoordelijkheid.

Dus waar wacht je nog op? Geef jouw interieur een vleugje natuurlijke schoonheid en functionaliteit met onze prachtige krukjes, gemaakt met liefde voor hout en respect voor het milieu.

Zij gingen je reeds voor

bottom of page