top of page

Welkom in onze webshop

Elk krukje is anders en met de hand samengesteld. Van de samengestelde krukjes worden dus nooit twee dezelfde exemplaren gemaakt. De webshop wordt, naargelang onze productie, regelmatig aangevuld met nieuwe samengestelde krukjes.

Volg ons via Instagram of Pinterest om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe designs.

Welke wordt van jou?

Pssst... ook leuk om cadeau te geven! 

Bestellen en betalen

Bestellen en online afrekenen kan makkelijk en snel via het winkelmandje.

Ondervind je toch problemen? Stuur een mailtje naar info@peetersjef.be en Jef of Dorien helpt je graag verder.

Het verhaal en ontstaan

Minimalistisch   |   Sterk & Duurzaam  |   Scandinavisch Design   |  Eigen Ontwerp

 

Het idee voor onze minimalistische krukjes uit massief hout ontstond in Noorwegen. Het land waar Jef 6 jaar een schrijnwerkerij runde. Verwijzend naar de landcode van Noorwegen, kregen ze de toepasselijke naam "+47". Ze zijn ontstaan uit de samenwerking tussen Jef en zijn plusdochter Enya.

Met respect voor de natuur en oog voor esthetiek herwerken we in eigen atelier kostbare restanten massief hout tot praktische en unieke zitmeubeltjes. Elk stuk is eigenhandig vervaardigd in ons atelier. De houtrestanten worden op zo'n manier samengesteld dat elk krukje zijn eigen waaier aan kleuren krijgt. Echt uniek dus

Hout wordt bij ons niet verkwist. Zorgvuldig kiezen wij houtleveranciers die net als ons een hart dragen voor hout en die in het bezit zijn van eco-certificaten. ​De houtsoorten waarin de krukjes verkrijgbaar zijn, zijn een mix van Yellow Pine, Padouk, Noords Grenen, Afzelia en Eik. 

Zij gingen je reeds voor

bottom of page